972 217 450
CAT | ESP | ENG | FRA

El contingut d'aquesta pàgina web està adreçat exclusivament a professionals sanitaris.

El nostre laboratori compta amb dècades d’experiència i ha anat adaptant les fórmules de producció i l’evolució tecnològica de tot tipus de pròtesis dentals.

Entre els objectius de JM Pelegrí SL es troba el de fer equip amb els odontòlegs i estomatòlegs oferint-los suport tècnic integral des del principi del diagnòstic fins la finalització del tractament, incloent el seu manteniment.

La nostra plantilla està composada per 60 persones entre tècnics i personal administratiu, sent totes elles estables. Les nostres instal·lacions es troben situades a una zona industrial de Girona Nord, perfectament comunicada.

La fusió de tradició i modernitat, gràcies a l’experiència adquirida al llarg del temps, sempre ens ha permès adaptar-nos als avenços tecnològics i digitals i adoptar les maquinàries més precises del mercat.

El nostre servei d’atenció al client

  • Assessorem i oferim suport, estudi i planificació personalitzats, i atenció individualitzada als odontòlegs/estomatòlegs.
  • Ens desplacem a la Clínica per a donar suport en els casos més complexes.
  • El clínic, quan ho cregui oportú, podrà dirigir els seus pacients al nostre laboratori per prendre una presa de color o qualsevol altre tipus de concepte estètic.
  • Servei propi de recollida i entrega pel nostre personal en les rutes establertes i distribució amb empreses de prestigi a qualsevol altre punt per a garantir la màxima qualitat a nivell logístic.
  • Oferim els nostres serveis de forma ininterrompuda durant tot l’any.

El laboratori JM Pelegrí va ser fundat per Josep Montero Pelegrí, actual gerent i director tècnic. L’empresa estava situada en un àtic al carrer Ballesteries de Girona. Posteriorment, es va traslladar als baixos del núm. 17 del carrer Sardenya de Girona, actual ubicació amb la denominació JM Pelegrí SL.

En l’actualitat la direcció tècnica és compartida amb en Jordi Montero Murcia.

JM Pelegrí SL està especialitzat en el disseny i fabricació de tot tipus de pròtesis dentals, que realitza en la seva totalitat en les nostres instal·lacions, i compta amb maquinària d’alta precisió i última generació com ara fresadores de cinc eixos, forns, làsers i tecnologies digitals CAD/CAM, que permeten aplicar les tècniques més avançades com: unió amb làser i fusió, i colats dels metalls mitjançant tècnica d’injecció al buit d’alta freqüència. La utilització de ceràmiques d’última generació ens permet aconseguir resultats completament personalitzats.

Tots els processos de fabricació estan certificats per l’empresa AENOR.

El nostre equip professional s’ha anat ampliant amb el temps i sempre s’ha seguit la filosofia d’estabilitat que ens caracteritza, per oferir una línia de treball de qualitat homogènia i continuada.

El nostre sistema de gestió de la informació ens permet facilitar als nostres clients qualsevol informació sobre els treballs ja realitzats. Així mateix, podem tenir localitzat informàticament en tot moment qualsevol treball que estigui en fase d’execució.

Disposem de diversos recursos dedicats a la formació, com ara un laboratori per fer cursos, sala de reunions i equips audiovisuals, que permeten desenvolupar una de les fites de l’empresa, que és la formació continuada dels nostres col·laboradors en les tècniques més avançades.

El nostre laboratori fusió de tradició i modernitat
Pròtesis removibles

Pròtesis removibles

Esquelètics / Removible metàl·lic L’èxit d’aquests tractaments protètics és degut a l’equilibri del seu disseny i a la perfecta elaboració tècnica. El coneixement per part dels nostres tècnics de totes les possibilitats de disseny garanteix en tot moment l’aplicació dels següents elements: Connectors majors rígids, essent el concepte modern de menor cobriment de teixit i […]

Llegir més
Pròtesis fixes

Pròtesis fixes

Metall-ceràmica La realització de pròtesis fixes mitjançant la fundició d’un aliatge amb metalls tant nobles com no nobles però sempre utilizant aliatges biocompatibles i amb l’anomenat índex CE, recobrint-la amb material ceràmic constitueix una de les tècniques més versàtils i fiables que s’han desenvolupat (Weinsten, Kantz and Weinsten,1962). A l’igual que tots els aliatges, la […]

Llegir més
CAD/CAM

CAD/CAM

JM Pelegrí SL utilitza la tecnologia digital CAD/CAM per al disseny de les diferents especialitats. La integració dels sistemes CAD / CAM en el flux de treball permet aconseguir millors resultats tant en el disseny com en l’acabat. L’escanejat, el software de disseny i el mecanitzat ens permeten elaborar un model 3D personalitzat i posteriorment […]

Llegir més
Ortodòncia

Ortodòncia

A la nostra secció d’ortodòncia realitzem una àmplia varietat d’aparells tant removibles com fixes: Removible activa Removible de retenció Funcional Fixa Elàstica Fèrules (blanquejament, descàrrega, tractament apnea del son, protectors esportius) Aliniadors

Llegir més
Implantologia

Implantologia

Cimentat (Infra i Supra Estructures) Aquesta tècnica ens permet l’obtenció d’un resultat de ferulització de tots els implants sense les dificultats tècniques que suposen rehabilitacions maxil·lars o mandibulars d’una sola peça. Consisteix en la ferulització d’un número d’implants mitjançant la infraestructura permetent al mateix temps que la supraestructura sigui d’un número reduït de peces, i […]

Llegir més
Pròtesis combinada

Pròtesis combinada

Aquest tipus de pròtesi és la que combina les anteriors modalitats de tractaments ja explicats. Una part de les seves pròtesis és la cimentada i és al seu torn la que per sistemes de retenció tipus Telescòpiques o Ancoratges Intra o Extracoronaris, ens ofereix la total estabilitat i retenció de la pròtesi removible que serveix […]

Llegir més

Últimes notícies d'actualitat del sector

31/05/2021 Hem ampliat les nostres instal·lacions amb una màquina de sintetitzats de Cr-Co

En JM Pelegrí estem constantment invertint en tècniques avançades per poder oferir als nostres clients, però sobretot als seus pacients, el millor servei, qualitat i professionalitat. Amb l’afany d’oferir el millor de nosaltres, hem ampliat les nostres instal·lacions amb una nova sala de fabricació additiva. Recentment, hem afegit el sinteritzat en pròtesis fixes. Es tracta […]

Llegeix més
24/12/2018 Bon Nadal / Feliz Navidad / Joyeux Noël / Merry Christmas

Bon Nadal / Feliz Navidad / Joyeux Noël / Merry Christmas Vídeo:    

Llegeix més
22/10/2018 Nova sala i equipaments tecnològics de CAD/CAM

A JM Pelegrí invertim constantment per assegurar que disposem de les més avançades tecnologies per oferir el millor servei als nostres clients. Hem ampliat la sala i equipaments de tecnologia digital CAD/CAM per al disseny de les diferents especialitats i hem integrat un sistema d’impressió 3D amb materials certificats per totes les solucions odontològiques. La […]

Llegeix més
Tota l'actualitat
Compliment normatiu Contacti’ns iglésiesassociats
MENU