972 217 450
CAT | ESP | ENG | FRA

El contingut d'aquesta pàgina web està adreçat exclusivament a professionals sanitaris.

31/05/2021 Hem ampliat les nostres instal·lacions amb una màquina de sintetitzats de Cr-Co

En JM Pelegrí estem constantment invertint en tècniques avançades per poder oferir als nostres clients, però sobretot als seus pacients, el millor servei, qualitat i professionalitat.

Amb l’afany d’oferir el millor de nosaltres, hem ampliat les nostres instal·lacions amb una nova sala de fabricació additiva.

Recentment, hem afegit el sinteritzat en pròtesis fixes. Es tracta d’un sistema de fabricació additiva gràcies a la sintetització per multilàser amb impressió 3D de crom-cobalt amb tots els materials certificats. Això ens permet la realització de ponts, corones i tota mena d’estructures amb el màxim resultat funcional.

Altres notícies relacionades

24/12/2018 Bon Nadal / Feliz Navidad / Joyeux Noël / Merry Christmas

Bon Nadal / Feliz Navidad / Joyeux Noël / Merry Christmas Vídeo:    

Llegir més
20/01/2017 Nova web

Us presentem la nostra nova web, una plataforma clara i dinàmica amb més continguts i una navegació molt intuïtiva. La nostra nova web vol ser un espai d’intercanvi per compartir la nostra actualitat, serveis, especialitats i productes amb els nostres visitants i clients. Per aquest motiu, els animem a contactar amb nosaltres si tenen alguna […]

Llegir més
25/01/2017 JM Pelegrí SL treballa de forma constant per la qualitat

Sempre hem volgut estar en l’avantguarda de totes les noves tècniques existents per –després d’un període d’experimentació– poder oferir-les als nostres clients amb total seguretat, essent per a ells un laboratori integral que dóna solució a totes les seves necessitats. La qualitat final del producte és resultat de les accions planificades i sistemàtiques de prevenció […]

Llegir més
Tota l'actualitat
Compliment normatiu Contacti’ns iglésiesassociats
MENU